Sidor

söndag 12 juni 2011

Veckan..

..som kommer har mycket gott att bjuda på!

1. Ledig måndag. Härligt, en liten förstart på semestern. Skulle egentligen varit ledig hela veckan och förlängt min semester med en veckan föräldraledigt...men det gick fett i stöpet, haha! Men det gör faktiskt inget- jag har en dag imorgon och den ska jag och barnen njuta av.
2. Ashtanga intensiv kurs. Det blir pass på yogacenter mellan 17.15 och 19 måndag, tisdag och torsdag. Ska bli jättekul men bävar lite för hur orken ska räcka...det var ett tag sen nu. Dock har jag tränat lite på hemmaplan sista veckorna och gått många powerwalks så förhoppningsvis hjälper det litegran.
3. Olivia tar studenten! Det ska firas i Ljungby på onsdagkväll. Härligt att fira henne och träffa lite goa, fina vänner.
4. Aktivitetsdag. På fredag ska jag "ut i det blå" med jobbet. Först ska vi ha möte/konferans/workshop...ja allt var det nu kallas -) på förmiddagen och sen ska vi göra något med oömma kläder på eftermiddag/kväll. Det blir spännande...och kul!
5. Fira in semestern. På fredagkväll ska semestern firas in! Härliga fyra veckor ledigt väntar :-)
6. Göteborg. Vår Lisebergstripp idag blev flyttad en vecka framåt...tro det eller ej...på barnens initiativ! Det var happenings i stadsparken som kusinerna skulle på och då ville de också dit. Såklart...dom fyra skulle nog helst spendera all tid ihop och det är ju för hääärligt! Tror minsann vi slår till och bokar hotell...
7. Olga. Fortsätta träna och äta tillsammans med Olga. Har gjort det i 4 veckor nu och det börjar ge resultat:-) Ser fram emot 4 veckor till!
Det blir bra detta. Namaste.

Vad bjuder er vecka på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar