Sidor

söndag 17 juli 2011

Semesterdag 30

Vaknade efter lite för få timmars sömn ;-), nöjd och glad efter en trevlig kväll...och gick och åt en god frukostbuffé. Innan vi körde från Båstad tog vi en liten sväng till Boarp.. köpte jättefina grönsaker och var och köpte några glasDesign House Stockholm Open och en liten present.
Har redan gett bort den så jag kan visa upp den!
Sen åkte vi och hämtade vår goa Hannes i Tylösand. Han var väldigt nöjd och glad över att ha fått stanna kvar där några dagar extra! Sen körde vi hem...och med lite matstopp så var det kväll när vi landade på landet. Lagade en kyckling och åt de goda, goda morötterna till som vi köpte i Boarp- smaskens!
Nu sitter jag här och är så himla glad och tacksam över vår fiiina semester och kan ändå inte komma ifrån att vara lite ledsen i hjärtat för att den är slut nu...det är ju så himla härligt att vara lediga ihop och bara vara. Som tur är får barnen vara lediga några veckor till...gott att de får lite längre sommarlov iår och får vara på landet och njuta om dagarna...
Hade tänkt öppna jobbdatorn och kolla läget lite inför morgondagen..men det gåååår bara inte! Det får vänta till imorgon- nu ska jag bara njuta och försöka komma i säng i hyfsad tid.


Så här var sista inlägget i min lilla semesterdagbok. Nu blir det nån annan slags dagbok ett tag ;-).


Väder: Regn, grått och lite uppklarnande på kvällen.
Träning: Nada.
Känsla: Mixed feelings. Glad, tacksam, "dagen efter slö", lite sorgsen men mest glad och tacksam för så mycket saker!

1 kommentar:

  1. Åh vilken härlig helg som fick avsluta er semester. Looooovely. Det har varit en fröjd att få följa er. Hoppas att vi ses snart och lycka till på jobbet idag. Kraaaam i massor

    SvaraRadera