Sidor

söndag 10 juli 2011

Semester dag 22

Idag startade vi tidigt. Vi fick lite hjälp av proffs att fixa till vår "trädgård". Vi tog bort massa stenar och stubbar och planade ut och fixade. Nu ska vi bara lägga matjord, så gräs och lägga singel- sen blir det fin-fint!

Mamma och Pappa har varit några dagar i Västervik och kom hem med en glass som var den godaste jag smakat! Wirums gård (ligger mellan västervik och Oskarshamn) är ett lantbruk som gör bla egen glass av mjölken från deras egna kossor. Åk aldrig förbi utan att köpa glass!
Bilderna har jag lånat från Wirum.se
Wirums Jerseymjölk, med sin höga fett- och proteinhalt, passar utmärkt för tillverkning av glass av högsta kvalitet. Under hösten 2009 inleddes därför egen glasstillverkning på gården. Glassen baseras helt och hållet på den egna Jerseymjölken och -grädden och består enbart av naturliga råvaror. Wirum Glass har en helt unik smak och konsistens. Glasstillverkningen godkändes av kontrollerande myndighet i december 2009. Wirum Glass lanseras på marknaden under våren 2010 och sortimentet innefattar nu ca 35 smaker, t.ex. Hasselnöt, Romnougat, Citron, Punsch, Lakrits, Tiramisu, Kaffe, Äpple/Calvados och Baileys.

Väder: Det fina vädret bara fortsätter...:-)
Träning: Vilodag!
Känsla: Blandad kompott, från besviken till glader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar