Sidor

söndag 13 februari 2011

Robban

I torsdags slutade jag och Packe efter lunch och drog till Göteborg. Först ut till Näset där goda, glada vänner bor! Vi gjorde oss hemmastadda och fick en drink innan vi åkte in till stan för att gå på Rondo och se Robert Gustavsson (fick det i födelsedagspresent av de goda, glada vännerna:-)). Vi åt en god middag och fick oss några härliga skratt! Måste säga att maten var överraskande bra..hade inga förväntningar när så många människor ska äta samtidigt..men det smakade fantastiskt gott och vi fick superservice. Gött Rondo!

I fredags var vi LEDIGA och tog en runda på stan innan vi begav oss hemmåt för att inviga Matvarufabrikens "Kaffe" som äntligen öppnat. Jättemysigt och supergott! Kan varmt rekommenderas..har inga bilder själv men lånar två av KatrinB´s fina blogg- hoppas det är ok!
På tal om henne..vi gav de goda, glada vännernas barn två benvärmare från KatrinB- blev mycket uppsakttat. Limpan tyckte dom var kanonfina och tog på dom till dagis i fredags morse!
Såhär fina var dom!

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt, underbart att få ha er här!! Vill snart igen...
    Benvärmarna har blivit favvosar, kan jag lova. När Lill limpan inte hittar sina egna, då tar man syrrans!! Hihihii
    Stor varm kram min fina vän

    SvaraRadera
  2. Mmm vilken härlig helg ni har haft! Ser fram emot nästa helg och göra ett studiebesök på det nya fiket. Hjärtliga kramar till dig goa vän

    SvaraRadera