Sidor

lördag 5 februari 2011

Positiv magi!

Ibland kan vi ju alla behöva lite hjälp på traven...med det ena och andra. Titt som tätt är det nog våra tankar och hur vi tänker vi kan behöva lite hjälp med....Vi är, vi gör och vi har det ofta som vi tänker. När vi tänker en sak så blir vår verklighet och vi drar till oss sådant som bekräftar det, vad du än riktar dina tankar mot så växer det till sig. Eller med andra ord:
Gräset blir grönt där du vattnar det!
Men även om vi kan vara kloka nog och inse detta så är det ju inte alltid så lätt- det är ju rent ut sagt skitsvårt...och just därför tycker jag att vi ska ta till den hjälp som finns att få, till exempel en kompis i form av en liten, liten docka ;-) att ha i fickan eller väskan för att få lite påminnelse, stöd och inte minst-ta del av den positiva magin :-) Kan köpas här. Välj just den eller de dockor som du behöver, eller någon i din närhet kanske behövet lite magic? Själv tycker jag dessutom att de är URSÖTA! För ett tag sen damp det ner en i min brevlåda...en söt vän visste vad jag behövde just då. Det är lycka det, i en liten ask! Här är ett litet urval:
 Angie är mycket kärleksfull när hon bevakar och håller kontroll på allt runt omkring dig. Med Angie är du aldrig ensam då hon alltid finns där för dig. Hon är mycket snäll och alltid ett bra stöd samtidigt som hon alltid finns nära dig där hon skapar harmoni med lycka och glädje för dig och dina närmaste.  

My love Ger dig tro hopp och kärlek i massor samt får dig att skratta och inse hur lycklig du egentligen är. My Love tycker att kärleken är det viktigaste i livet och med kärlek följer glädje och lycka. En trendig tjej som tycker att livet är underbart och inte alls så besvärligt som alla gnällspikar säger.
Roxy the heart robber hjälper dig att fånga den du verkligen älskar och skyr inga medel för att driva igenom din önskan. Jobbar dygnet runt bara för dig och finns alltid vid din sida för att ge dig support råd och uppmuntran.
The smart girl ger dig rätt mod att våga ta det så viktiga första steget och att inte vara rädd för att förverkliga dina tankar och ideer. Du kommer att snabbt gå från ord till handling och eventuell tveksamhet eller rädsla är som bortblåst. Kom ihåg att en promenad på tusen mil börjar alltid med ett första steg.

The charming girl ser till att du alltid har känslan av att just du är den lyckligaste personen i hela världen. Här finns inga bekymmer bara action tjejsnack och girlpower. Hon lär dig också förstå att för dig är allt möjligt och ingenting omöjligt.

Visst är det härligt?! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar