Sidor

måndag 17 januari 2011

Årets fest?!

Det är inte illa- att ha klarat av årets fest i mitten av januari :-)
Smokingmiddagen vi var på i lördags var nämligen något alldeles extra. Grymt fin lokal, fantastisk mat och dryck, snyggt paljetterat födelsedagsbarn, otroligt trevliga gäster och grym DJ och bartender med för den delen.
Jag var också piffigare än vanligt ;-) - den lilla svarta var på (efter att ha bytt klänning in i det sista ;-)), nya skorna satt fint, en halv flaska hårspray och lite fjädrar (!) var på plats i håret och tom lösögonfransar var på plats!

En enorm förvandling hade skett i den annars rätt anspråkslösa lokalen, nya väggar och rum var uppbyggda, "kristallkronor" i mängder var uppsatta, dukningen superfin på runda bord...ja, jag önskar jag kunde visa före och efter bilder...Temat var "isigt" typ "frost yourself" ..isigt och glittrigt... vi fick tom drinkar i isglas...genomtänkt och mycket hjärta och engagemang! Dansade och dansade och ville inte gå hem ;-) vilket gjorde att jag först nu börjar piggna till, haha!
Sprakande fest!
Japp, det gller att ta till vara på tillfällena och vara klok och njuta!
Tack J för en kanonfest och tack till majoren och hans söta fru för bed and breakfast :-)

Nu har vi några dagar att vila upp oss på- på lördag är det dax för partaj i kära Ljungby igen- håll i hatten.. (Här väntas inte på några ryttare på vita hästar här inte, eller hur tjejer?) 

2 kommentarer:

  1. Åh! Hoppas få se härliga bilder från denna fest!
    Hahaha.....så sant så sant. Vi rider själva! ;) Välkommen på Bed&Breakfast på Sågargatan på lördag! P&K

    SvaraRadera
  2. Oj det låter som ni har haft en toppenkväll, härligt att få gå på såna fina och tilltänkta event. Ha det nu lovely till häst i helgen, jag rekar lite i ljungby imorgon. Kramkram

    SvaraRadera