Sidor

söndag 20 mars 2011

Vår toasits har rymt

Kors i taket! Håll i hatten! Tro det eller ej...men nu är vår toa nästan klar!!
Det har tagit ack så lång tid..men vad gör väl det när det blir så fint, så fint :-) Toan är på plats, handfatet och duschväggen likaså. Det är bara duschblandaren och lite småkrafs som ska upp- så med andra ord går den att använda- jihoo! Dock letar vi som tokar efter toasitsen....vi köpte en fin en som stänger så där mjukt och fint ni vet...och så har vi lagt på ett så hemligt ställe..så hemligt att vi inte hittar den själva, haha! Det är ju lite surt att beställa en ny, tusen pix kan vi ha roligare för, men ärligt talat vet jag inte var vi kan leta mer. Den får en vecka på sig att dyka upp..sen får det bli att beställa en ny för det är lite kallt för rumpan som det är nu ;-) Konstigt ändå...hur kan en förpackad toasits försvinna?

Vet ni förresten vad det är som är viktigast att göra när handfatet precis kommit på plats? Innan handdukskrokar (som i och för sig är rätt praktiskt..) och toarullehållare (kan gott stå på golvet en stund..) ens är inköpta?
Jo förstår ni, då gäller det att köra ner på stan i det redan hårt pressade lördagsschemat och bråka med alla shoppande människor om parkeringsplats mm. allt för att investera i en snygg tvål som kan pryda sin plats. Oerhört viktigt- inget som kan vänta ett dygn eller två.. ;-)
Tvål och matchande handkräm- en nödvändighet ;-) och vår nya snygga blandare. Var tvungen att ta en bild med vattnet på...liksom snyggare då, haha!

..och den stackars toan nera var ju också tvungen att få sig nåt nytt. Blandaren fick inte vara med på bild..bidrar inte så mycket liksom ;-) 

2 kommentarer:

  1. Åhhhh så fint ger oss lite fler bilder och håll oss inte så på sträckbänken. Klart att du måste köpa tvålar och så, förstår dig precis =)
    Kram vännen

    SvaraRadera
  2. Kanonfint!!Lite avis på kranen!!
    /JL

    SvaraRadera