Sidor

torsdag 30 september 2010

Stickar!

Det var nog ung. 25 år sen sist. Då låg jag med brutet ben i Schweitz och skulle sysselsätta mig i sjukhussängen. Då gick det inte så bra...det, som skulle bli en tröja, blev väääldigt brett och vääääldigt kort och helt omöjligt att på nåt sätt använda. Då blev det soporna. Nu har jag tagit nya tag!
Förra veckan fick jag för mig att jag ville ha en svart poncho, tänkte fråga mamma om hon ville sticka en till  mig. Gick in till en garnaffär för att kolla läget lite och blev så himla inspirerad. Det var inte vilken garnaffär som helst utan "Garnshopen Astrid"  som ligger på Klostergatan i Jönköping. En jättehäftig ung tjej, supertrevlig och inspirerande, har affären där hon både säljer garn och saker som hör till men också sina egna skapelser. Så det var ett helt rum med koftor, shalar mm att få inspiration från. Så det slutade med att jag minsann skulle sticka själv! Jag köpte massa roliga saker, pärlor, olika garner, knappar...och nu har jag satt igång. Men jag vågar mig inte på en poncho med en gång ;-), börjar med en halsduk och förhoppningsvis ett par handledsvärmare. Hittills har det gått superbra- har lyckats att både lägga upp maskor och sticka räta maskor, haha!!

Liten bit på väg..

min "garnkorg"..

Fina knappar va?
Nu ska jag hämta min systerdotter Bonnie på skolan, vi ska ha symöte i eftermiddag!



1 kommentar:

  1. ÅH!!! Du är ju för pysslig och inspirerande Nettan! Får nog också ta en tur till garnaffären framöver.... Längtar tills imorgon! Stor kram C

    SvaraRadera